duminică, 23 martie 2008

Terapia noului mileniu

A ÎNCEPUT TERAPIA NOULUI MILENIU
- STIMULAREA PE CALE NATURALĂ A CELULELOR STEM ADULTE -

Este dovedit faptul că, prin creşterea numărului de celule stem adulte,
organele noastre suferind de diferite afecţiuni, îşi pot recăpăta funcţiile iniţiale.

Celulele stem adulte se formează în măduva osoasă şi, intrând în circulaţia sanguină, au o funcţie de bază în regenerarea organelor. Odată cu înaintarea în vârstă, numărul celulelor stem adulte produse de măduva osoasă scade. Posibilităţile folosirii celulelor stem adulte sunt multiple. Aceste celule sunt pluripotente, adică se pot organiza, transformându-se în orice fel de celule. Dacă în circulaţia sanguină există un număr mai mare de celule stem adulte, procesele reînnoirii organismului se realizează simultan în mai multe organe, a căror capacitate de funcţionare este scăzută.

Celulele stem adulte ies din măduva osoasă, ajung la organe şi devin celule ale organului respectiv. Dacă un organ nu funcţionează optim, transmite un semnal măduvei osoase, care recunoaşte informaţia şi expediază celululele stem adulte spre organul ţintă, care le recunoaşte şi devin celule proprii ale acestuia. In acest fel, organismul se poate reînnoi.

Supravieţuirea celulelor stem adulte în circulaţie este asigurată prin antioxidanţi, şi anume bioflavonoide, împotriva atacului dăunător al radicalilor liberi. Mai departe, este important ca aceste celule stem adulte să ajungă la locul respectiv, adică acolo unde, după diferenţiere, pot deveni celule noi funcţionale, sănătoase ale inimii, ficatului, rinichilor, plămânilor, glandelor gastrice, ochiului, muşchilor, oaselor, cartilajelor, pielii.

Viaţa dezordonată şi neglijenţa faţă de corpul nostru au drept consecinţă uzarea prematură a organismului, deci îmbătrânim inainte de vreme.

Terapia cu celule stem ajută la încetinirea procesului îmbătrânirii prin faptul că stimulează producerea acestora de către măduva osoasă.

Cercetările specialiştilor în domeniu au dus la o descoperire de ultimă oră, un supliment nutritiv revoluţionar, natural, accesibil oricui, care ajută la înmulţirea celulelor stem adulte, ajută la trecerea lor din sânge în ţesuturi, întăreşte diferitele funcţii ale sistemului imunitar. Acesta este un extras concentrat din tatarcă, struguri negri, mure negre, coacăze negre, coji de cireşe negre, de soc, de prune, de mere uscate, urzici, coada calului (de câmp), flori de soc, extras din frunze de mesteacăn, concentrat de frunze de struguri negri, gelatina. Conţine compuşi din fructe şi ierburi cu conţinut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanţi vegetali), seminţe şi coji de fructe liofilizate, măcinate.

Acesta vine să completeze gama de produse, dintre care Flavin7 este un supliment nutritiv 100% natural, cu concentraţia cea mai mare de bioflavonoide roşii, extrase din şapte fructe (struguri roşii, mure negre, cireşe negre, coacăze negre, soc, porumbe, prune), descoperit acum opt ani şi care a atras atenţia ştiinţei medicale şi a bolnavilor în multe ţări din Europa, America, Orientul Mijlociu.

Există, de asemenea, o serie de alte suplimente nutritive, cu minerale şi oligoelemente, o gamă de germeni din diferite plante (varză roşie, varză creaţă, broccoli, floarea soarelui, creson, grâu, ridichi etc.).

Toate aceste produse sunt suplimente nutritive, nu medicamente şi au fost create pentru a preveni apariţia bolilor, nu pentru a vindeca, fiind folosite şi de oameni suferind de diferite afecţiuni, la care s-au constatat, pe baza analizelor, ameliorări semnificative şi, în unele cazuri, chiar vindecări.

Toate aceste produse pot fi folosite şi ca tratament adjuvant pentru diabetul zaharat, boli cardiovasculare, hipertensiune arterială, ateroscleroză, cancer, scleroză multiplă, tetrapareză spastică, osteoporoză, hemoragie şi infarct cerebral, arterite, hepatită, ciroză, insuficienţă renală, retinopatie degenerativă, miopie, reumatism, dureri articulare, boli neurologice şi musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroză amiotrofică laterală, paralizii, miopatii) etc.

Pe baza observaţiilor personale, cei care au folosit şi folosesc aceste suplimente nutritive, au constatat o îmbunatăţire a funcţiilor psihoemoţionale şi mentale.

Experienţa multor consumatori ai produselor este că, pe parcursul consumării remediilor, lucruri până acum nesemnificative au devenit importante şi invers. In timp, gândurile de o nouă importanţă au condus la un stil de viaţă mai stabil, mai fericit. Se presupune că, mulţumită alimentării cu oxigen a creierului, gândurile se limpezesc, de unde rezultă un mod de gândire lipsit de bariere exterioare, corespunzător necesităţilor reale. Prin stările sufleteşti mai stabile, mărim semnificativ şansele noastre de însănătoşire (după părerea medicilor, cu 40-50%), respectiv putem să ne păstrăm sănătatea cu mai mare probabilitate.

A început terapia viitorului, terapia de stimulare a producerii celulelor stem adulte prin folosirea suplimentelor nutritive.

Dr. Adelina Gutan

Niciun comentariu: