miercuri, 2 aprilie 2008

Despre produsele Vita Crystal


Vita Crystal Research este un lider în producţia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care şi-a formulat-o este aceea dea îndruma oamenii spre un mod de viaţă cât mai sănătos, spre alimentaţie corectă şi importanţa profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziţia lor doar substanţe naturale şi energii concentrate, substanţe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât şi din punct de vedere al produselor create pentru a menţine în organism sistemul imunitar, precum şi calitatea de a sprijini autoechilibrarea şi autovindecarea.

Cel mai important domeniu de cercetare al societăţii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramure a medicinii de descoperire a antioxidanţilor, ce pot fi folosiţi în înlăturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de îmbătrânire şi boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamaţii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar deobicei atunci, când organismul nu mai este capabil să facă faţă cu sistemul propriu de antioxidanţi şi mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi. Un rol important în apariţia radicalilor liberi joacă şi următoarele elemente: radiaţiile ultraviolete, radiaţiile micro, fumul de ţigară, dizolvanţii industriali şi alte chimicale. Despre vitamine a auzit toată lumea, despre antioxidanţi mai puţini. Dar imediat această noţiune nu ni se mai pare nouă dacă spunem că şi vitaminele fac parte din această noţiune polisemantică. Ce sunt de fapt aceste rădăcini libere? Acele elemente nocive, molecule instabile sau părţi moleculare, care în urma rezultatului de oxidare în organism ele se produc peste tot.

Sensul noţiunii poate fi comparat cel mai bine cu fenomenul de ruginire. Radicalii liberi eliberaţi vor încerca să se lege de diferite substanţe şi acest efect determină dereglări grave. Aceste legături conduc la îmbolnăvirea celulelor, care influenţate eliberează noi şi noi radicali liberi. Aşadar, celulele noastre în timpul întregii vieţi sunt expuse influenţelor nocive ale radicalilor liberi. Situaţia menţionată nu are efect doar asupra frumuseţii noastre, ci ne poate periclita însăşi calitatea vieţii. Moleculelele respective distrug ţesutul pielii şi îngreunează regenerare celulelor. Astfel, prin apărarea contra radicalilor liberi micşorăm puţin ritmul de îmbătrânire şi posibilitatea apariţiei de noi boli. Antioxidanţii din punct de vedere chimic sunt substanţe cunoscute, ne apără, ne întineresc. Funcţionează ca un scut de protecţie contra radicalilor liberi. În cazul unor situaţii normale organismul nostru este capabil să reducă la zero efectele radicalilor liberi şi să menţină în echilibru organismul. Dar dacă acest echilibru este răsturnat, oxidarea celulelor şi îmbătrânirea se accentuează (devine mult mai rapidă). Pentru evitarea acestei situaţii, întărirea sistemului imunitar slăbit şi micşorarea dăunătorilor naturali, în cazul bolilor cronice, ca o terapie complementară se pot lua antioxidanţi cu efecte deosebit de bune. În cazul celei mai mari părţi a substanţelor organismul le poate lua doar din surse externe.

Bineînţeles că, cea mai originală compoziţie de antioxidanţi este cea din grupa flavonoidelor. Numele de flavonoide înseamnă o grupă de compuşi. În prezent cunoaştem peste 5000 de feluri de flavonoide care sunt obţinute cu precădere din coaja fructelor, seminţe sau de pildă mai pot fi regăsite şi şi în penduculul strugurilor. Le este caracteristic că, sunt de 20-50 de ori mai tari ca două dintre cele mai cunoscute substanţe de antioxidanţi, vitaminele C şi E. Flavonoidele au cel mai important nivel de substanţe antioxidante. Ajută la regenerarea efectului vitaminei E şi măreşte efectul vitaminei C şi nivelul beta-karotinei. Oferă posibilitatea ca vitaminele să nu fie folosite în organism ca antioxidanţi, ci să funcţioneze ca vitamine! Micşorează tensiunea şi nivelul decolesterin din sânge. Împiedică depozitarea colesterinului asupra pereţilor vasului sanguin. Efectele benefice se datorează faptului că dilatează arterele pulmonare, astfel îmbunătăţiind circulaţia sanguină a musculaturii inimii şi ajută la procesele de metabolism în urma cărora creşte puterea contracţiilor inimii. Prin folosirea regulată se ameliorează calcificarea şi îngustarea arterelor.

Printr-un sistem curat al arterelor substanţele nutritive şi oxigenul ajung mult mai eficient la celule. Cu acestea sunt mărite şi influenţele altor substanţe, deoarece printr-un sistem circulator mai curat ele pot avea o eficienţă mult mai mare.


Pentru a afla mult mai mult despre produsele Vita Crystal, va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.flavin7.ro

Un comentariu:

Masaj erotic Brasov spunea...

Interesant articolul.