duminică, 23 martie 2008

Celulele stem adulte - un ajutor indispensabil oricarui proces de vindecare!

CELULELE STEM ADULTE

- un ajutor indispensabil oricărui proces de vindecare-

In ultimul timp un subiect la modă îl reprezintă terapia cu celule stem ca fiind o soluţie viabilă pentru tratamentul a numeroase afecţiuni cronice grave care afectează în egală măsură atât copiii cât şi adulţii. Se ştie că Premiul Nobel pe anul 2007 a fost câştigat de cercetătorii din acest domeniu. Motivul pentru care se vorbeşte despre ele atât de mult este caracteristica lor unică şi extraordinară de a se diferenţia în orice tip de celulă din organism.

Dar haideţi să vedem mai amănunţit ce sunt aceste celule stem. La naştere orice copil beneficiază de un bagaj de 2 tipuri de celule stem. Celulele stem embrionare aflate la nivelul cordonului ombilical care se pot recolta de aici, conserva prin metode specifice pentru a fi folosite ulterior. Capacitatea lor de diferenţiere este absolută. Există un singur moment când aceste celule pot fi recoltate şi anume la naştere. Ulterior ele sunt înlocuite la nivelul măduvei osoase şi la nivelul organelor vitale, precum: inimă, creier, ficat, rinichi etc. de către celulele stem adulte la care organismul apelează în momentul în care se îmbolnăveşte. Odată cu înaintarea în vârstă numărul celulelor stem adulte scade datorită datorită factorilor de mediu (poluanţi etc), alimentaţie (aditivi alimentari, coloranţi, conservanţi, E-uri etc), medicamente etc.

Este dovedit clinic că prin creşterea numărului de celule stem adulte, organele noastre suferind de diferite afecţiuni, îşi pot recăpăta funcţiile iniţiale. Un mod de viaţă dezordonat şi neglijenţa asupra corpului nostru au drept consecinţă afectarea celulelor stem în consecinţă capaciatatea corpului de regenerare. Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă cercetătorii în domeniul celulelor stem adulte este înmulţirea acestora. Dacă putem convinge măduva osoasă să producă pe cale naturală mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil să repare ţesuturile a căror funcţionare este afectată de boală, accidente sau pur şi simplu îmbătrânire. De aceea numărul de celule stem din circulaţie poate constitui un indicator mult mai fidel al stării noastre de sănătate, mai bun chiar decât măsurarea glicemiei sau a tensiunii arteriale.

Cercetătorii maghiari de la Crystal Institute din Eger, Ungaria, au descoperit o combinaţie de plante care pot determina creşterea numărului de celule stem adulte din măduva osoasă pe cale naturală şi fără efecte secundare. Este primul şi unicul stimulator natural de celule stem adulte proprii care este capabil să menţină la nivele optime numărul de celule stem pentru a face faţă necesităţilor organismului. La o oră după administrare numărul acestora creşte cu aproximativ 50% ducând în timp la stabilizarea concentraţiei acestora pe termen lung asigurând un fond esenţial pentru procesele de regenerare şi vindecare. Acest efect îl recomadă ca pe un excelent adjuvant în tratamentul bolilor degenerative cu diferite localizări cum ar fi de exemplu: diabet zaharat, scleroză multiplă, accidente vasculare cerebrale, tetrapareză spastică, infarct miocardic, arteriopatii, reumatism, afecţiuni oculare, cancer, osteoporoză etc.

Supravieţuirea celulelor stem adulte formate împotriva atacului radicalilor liberi este asigurată de antioxidanţi specifici şi anume de bioflavonoide care constituie prima capsulă din cutia de Oimpiq StemXCell şi care poartă numele de Xcell. Aceasta se administrează cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a 2-a capsulă care conţine stimulatorul propriu zis de celule stem şi care poartă numele de StemX. Acesta conţine o combinaţie de plante printre care se numără Alga Afa, ganoderma lucidum, lycium, cartilaj de rechin, fucoidan, seminţe de cânepă, clorofilă, porumb etc.

Cu alte cuvinte avem la îndemână acest produs revoluţionar natural prin excelenţă capabil să ajute foarte mult în prevenirea şi tratamentul adjuvant al unor afecţiuni diverse. Rămâne la latitudinea noastră dacă alegem să îl folosim.

Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta la:

0728.72.52.76

0744.69.97.17

0788.79.79.81

www.flavin7.ro

Dr. Adelina Gutan

3 comentarii:

Marinescu_1 spunea...

Sunt un bolnav cu TVM T10-T11.Doresc sa stiu daca exista persoane care au TVM care au folosit aceste produse si ce rezultate au obtinut. Va multumesc

Dr. Adelina Gutan spunea...

Avem cazul unui tanar de 35 de ani cu traumatism vertebral cervical cu fractura ventrala totala a dintelui atlasului in urma unui accident de masina suferit anul trecut in luna iunie. Acestui pacient nu i s-a aplicat tratament chirurgical, intrucat nu a fost necesar. A urmat tratamentul ortopedic recomandat de specialist si a folosit inca din primele saptamani Olimpiq StemXCell cate o capsula pe zi impreuna cu Flavin7 15 ml pe zi si tratamentul de kinetoterapie necesar si prescris de terapeutii de specialitate.
Rezultatele radiografiilor seriate facute pentru a evalua sudarea vertebrei cervicale au aratat recuperarea completa a acesteia dupa un interval de aproximantiv 3 luni de la inceputul tratamentului cu Olimpiq si Flavin7, iar simptomele neurologice survenite in urma compresiei nervoase (parestezii, amorteli ale degetelor mainilor, dureri pe traiectul nervilor membrului superior, cefaleea occipitala, ameteli etc) au scazut treptat in intensitate inca din primele 2 saptamani acum manifestandu-se doar in anumite conditii (miscari bruste si exagerate ale capului si membrelor superioare etc). Specific ca pacientul urmeaza in continuare tratamentul cu Olimpiq si Flavin 7.
Precizez de asemeni ca am obtinut rezultate si in cazul altor afectiuni neurologice degenerative precum boala Parkinson, atrofie cerebeloasa, scleroza multipla, accidente vasculare cerebrale cu pareze si paralizii, distrofie musculara Duchenne, tetrapareza spastica, encefalopatii postvaccinale etc.
Conform cercetatorilor maghiari care au pus la punct formula de plante din compozitia Olimpiq StemXCell, se pare ca acest produs poate reface structurile nervoase precum si sinapsele interneuronale dat fiind faptul ca anumite functii nervoase intrerupte de mecanisme patologice diverse si-au revenit treptat in urma utilizarii pe un anumit interval de timp individualizat pentru fiecare pacient in parte, a acestui supliment nutritiv.

Anonim spunea...

am o nelamurire!as dori sa stiu daca acest medicament va salva fetita mea care are diagnostic atrofie cerebrala si cerebeloasa difuza,in varsta de 2 ani.mentionez ca merge sustinutra de manute dar nu are echilibru pentru a sta in ortostatism.va rog din suflet sa-mi raspundeti!